Kurt Kokx staat garant voor al uw afbraakwerken


Afbraakwerken moeten niet alleen professioneel worden uitgevoerd, maar moeten uiteraard ook veilig worden uitgevoerd. Dit betekent dat u afbraakwerken altijd het best laat uitvoeren door een ervaren partij die met zorg te werk gaat. In dat geval bent u zeker welkom bij Kurt Kokx BVBA.

 

Wij staan voor u klaar met een gevarieerde dienstverlening, waarbij wij de afbraakwerken nauwkeurig, zorgvuldig en optimaal veilig voor u uitvoeren. Wij combineren onze ruime ervaring met het juiste materieel om een uitstekend resultaat te bereiken.

 

Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom bij Kurt Kokx voor het laten uitvoeren van de meest uiteenlopende afbraakwerken.Brede mogelijkheden op het vlak van afbraakwerken


De wereld van afbraakwerken is veelzijdig. Het kan gaan om de afbraak van gedeeltelijke of relatief kleine objecten, zoals schuurtjes en bijgebouwen. Het kan natuurlijk ook gaan om de afbraak van complete, grotere objecten. Hierbij valt onder meer te denken aan hangars en woningen.

 

Er zijn veel zaken die vallen onder afbraakwerkzaamheden, van het afbreken van grote kassen tot het afbreken van erfverhardingen. Voor al deze afbraakwerken kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor afbraakwerken van hoge kwaliteit, waarbij wij zorgen voor een zeer complete dienstverlening.

 

Alle structuren die voor u overbodig zijn kunnen door ons snel en efficiënt worden verwijderd met behulp van geavanceerd materieelWij hebben ook een ruime ervaring in grondwerken


In bepaalde gevallen is het nodig om afbraakwerken te combineren met grondwerken. Wellicht wilt u een oude garage laten afbreken en op deze plek een zwembad laten uitgraven. Dit is uiteraard slechts een voorbeeld. Het is belangrijk om te weten dat u voor beide zaken bij ons terecht kunt. Wij hebben ons niet alleen gespecialiseerd in afbraakwerken, maar ook in grondwerken.

 

Zo kunnen wij u een uitstekende dienstverlening bieden. Wij bespreken het project vooraf goed met u, zodat wij zeker weten dat wij onze werkzaamheden goed aanpassen op het beoogde eindresultaat. Wij zorgen voor een transparante dienstverlening, waarbij u altijd precies weet waar u aan toe bent, op alle fronten. 


Wilt u afbraakwerken laten uitvoeren?


Afbraakwerken worden door ons ervaren team altijd professioneel, vakkundig en veilig uitgevoerd. Wij staan voor een hoogwaardig eindresultaat, maar ook voor een prettige, eerlijke en open service. Wanneer u de afbraakwerken door ons uit laat voeren, dan bent u er zeker van dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. 

 

Wilt u afbraakwerken door ons team laten uitvoeren? Vraag dan direct een offerte aan. Wij stellen deze kosteloos voor u op. Uiteraard is de offerte geheel vrijblijvend.